Translate

luni, 5 august 2013

Glamour Stiletto Run Constanta 2013

Acum 2 zile v-am anuntat pe ultima suta de metri de concursul de alergare pe tocuri - Pe tocuri! Fiti gata! Run! .
Am fost acolo, eu si multe alte fete. Pregatite sa ne aratam gratia pe tocuri chiar si in fuga. Si ne-a iesit frumos, zic eu.
S-au masurat tocurile, s-au asigurat pantofii cu scoth ca sa nu existe surprize, s-a facut o alergare de grup, pe de o parte de incalzire, pe de alta parte de poza de grup, si mai ales ca sa ne familiarizam un pic cu ce urma. Pentru mine a fost buna alergarea initiala fiindca am realizat ca ma incurca una dni bratari.
Si apoi a inceput proba de calificare, unde s-a alergat pe rand. Personal, eu as fi preferat o alergare in 2 sau 3, fiindca te motiveaza altfel cand ai cu cine sa te intreci.




A participat chiar si reportera unei televiziuni locale.

 A fost si un mic accident, dar am avut serviciu medical alaturi de noi.



Mi-am facut o noua prietena (Poxylandia4u - s-o cautati pe net pentru cele pasionate de fashion) fiindca sandalele ei aveau tocul prea gros, dar din fericire pentru ea ne potriveam la numar si eu aveam o pereche de rezerva. Unde mai pui ca ea chiar si-a dorit sa participe la concurs, daca tinem cont de faptul ca era venita in vacanta si a renuntat la leneveala pentru a veni la cursa. Si chiar a castigat premiul pentru cea mai stilata concurenta.


M-am revazut cu prietene vechi, unele pe care le stiam doar virtual. Adica o sueta intre fete cu un motiv care a fost doar punct de intalnire (Coco, nu gasesc poza cu tine. E facuta cu telefonul tau?) .


Au facut reportaj si cei de la reporter ntv , ma distreaza melodia de inceput pe care au gasit-o :) Si aici un reportaj telegraf online . Si aici cum a vazut o amica de pe margine - Glamour Stiletto Run. Si acum si articolul oficial Glamour Magazine.
Premiile au fost pentru toata lumea, eu am iesit pe locul 7, iar primele 10 locuri au primit: un parfum Puma, un set de produse Douglas, un voucher de bijuterii de la magazinul Pandora. Eu mi-am luat sa savurez dupa cursa si 2 beri de la sponsorul Redds. Inainte de cursa nu am vrut sa risc plus ca era si foarte cald afara.


Tot albumul de fotografii il puteti vedea aici -  Glamour Stiletto Run .

Un comentariu:

  1. a fost minunat si ma bucur ca avem fete asa curajoase...sigur as fi concurat si eu...noroc ca am simtul realitatii dezvoltat! - varsta bat-o vina :))))
    da , era facuta cu telefonul meu!

    RăspundețiȘtergere