Translate

marți, 11 iunie 2013

Un nou proiect - Constanta Free Tour

Va anunt cu incantare ca am pornit un proiect la care ma gandesc de mult si il tot amanam din diverse motive. Dar cum niciodata nu vor fi toate perfect aranjate, am facut primul pas intr-o zi de luni (si articol intr-o zi de marti) si am creat pagina de Facebook  - Constanta Free Tour / Tur gratuit Constanta . Cand voi transfera blogul ii voi dedica si o rubrica separata.
Deocamdata de acest proiect ma ocup singura asa ca rog clementa daca voi mai avea sincope, invat si ma adaptez din mers.

Cum o voi face?

Contact: slavdiana@yahoo.com ; 0040 749 99 70 58. As prefera sa fiu anuntata de doritori chiar si cu o ora inainte, mai ales ca fiind la inceput sa stiu ca astept pe cineva cu siguranta.
Program: Datorita faptului ca lucrez, in timpul saptamanii pot face tururi incepand cu ora 18.00.
             Sambata si duminica, le putem aranja in functie de disponibilitatile fiecaruia (doar sa ma contactati in una din forme).

Locatie: Propun ca loc de intalnire restaurantul Vraja marii, mai exact patiseria, sau peste drum la scari sub statuia lui Anghel Saligny (revin cu o poza).

Cost: nu va costa nimic, dar pe principiul tuturilor gratuite la care am mai participat (Sofia, Roma) tipsurilor sunt apreciate (sau macar o sticla de apa) si vin ca o recunoastere a faptului ca am facut treaba buna.

Durata: 1.5 - 2 ore cu aproximatie.

Zona acoperita: cunoscuta sub denumirea generala de Piata Ovidiu si prezentata de mine in articolul City Break Constanta
Pe langa plimbarea si povestile obiectivelor veti primi pareri sau recomandari locale, inclusiv pentru restul zonei dobrogene.
Iar la final va voi lasa si cateva pliante care sa va ghideze in descoperirea multor altor locuri frumoase din Constanta, nu doar ca oras ci si ca regiune, fiindca are multa istorie si mult mai mult de oferit decat plaja si cluburi - Pliante Constanta.


Sursa foto : Harti i-tour de unde puteti descarca si alte harti de orase, partii schi, obiective, etc.

O recomandare de final: incaltari nu doar comode, chiar si sandalele sunt dificile, deoarece toata zona a  intrat in restaurare, mai degraba incaltari utile pentru zone neasfaltate :)

Va astept cu drag, cu entuziasm si cu multe povesti. Eu ma apuc sa pregatesc niste flyere si sa ma gandesc si la niste suvenire (ca doar am Doua Maini Stangi).


Aceasta postare a inspirat o alta prietena sa porneasca si ea proiectul Arad Free Walking Tour si va fi guest post PrinArad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu