Translate

miercuri, 14 august 2013

Calatoriile nu-s pentru oricine

Asta e din ciclul "mare ti-e gradina si multi ii mai sar gardul". Fiindca se pare ca-s multi care nu inteleg rostul unei calatorii, daca ajung sa faca astfel de reclamatii.
Sursa mirarilor si a hohotelor de ras a fost din telegraf.co.uk/travel .

20 intrebari stupide - cum o fi sa intrebi daca "sunt lacuri in Lake Disctrict"...sau " de ce au construit asa multe ruine de castele" ; "ce autobuz se ia de la insula O. pana la insula S." ; iar Australia se pare ca pentru multi e o mare dilema.

20 plangeri ridicole adresate agentiei de turism -  "plaja are prea mult nisip" - nu pe bune, vroia pietre probabil, sau poate asfalt ; toplesul altor femei i-a stricat vacanta - nasol :)) ; ochelarii vanduti stradal erau falsi - pai daca n-a cerut certificat de garantie internationala :)) ; "erau pesti in apa" - nu se poate, toti sunt in acvariu :))) ; apartamentul cu un dormitor era seminficativ mai decat apartamentul cu 3 dormitoare - oare de ce? ; nisipul din brosura avea alta culoare decat cel de la fata locului ; nu a avut aer conditionat la o coada in aer liber ;

10 plangeri ridicole - renii nu pot sa zboare si nu exista electricitate, dar cum isi va incarca telefonul ; daca era construit de americani Amfiteatrul din Efes ar fi avut lift.

10 cereri ridicole catre firmele de asigurari - dantura falsa pierduta in timp ce vomita ceruta inapoi sub denumirea de "bagaj pierdut" ; vopsirea masinii dupa ce a fost linsa de o cireada de vaci ; camera video ingropata in nisip de proprii copii ; un adolescent si-a spart nasul fiindca admira niste tinere in bikini.


Si asta e topul meu
 - a ramas gravida fiindca a primit pat matrimonial desi ceruse doua paturi; si nu ar fi ramas gravida daca i se respecta dorinta ; adica a avut parte de "actiune", lucru pe care ea vroia sa-l evite :))))
- tantarii pisca si nu i-a zis nimeni
- sunt pesti in apa si copiii au fost speriati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu