marți, 11 august 2015

Cinema 4DX - 5 simturi utilizate

Asa promite noul cinema City care s-a deschis in Constanta la City Park Mall incepand cu vineri 31.07.
Exista deja un Cinema City la Maritimo dar acum Constanta are a doua sala 4DX din tara dupa Bucuresti.

Ceea ce demonstreaza ca apetitul pentru cinematograf a crescut.
Inainte de deschiderea pentru public am avut ocazia  sa testez noua sala 4DX si sa  particip la conferinta de presa. Cu baloane si cu GIF-uri amuzante la sedinta foto. (GIF 1 & GIF 2)



De ce recomand eu sa incercati noua sala? M-a dus cu gandul la avantajul cartilor, care iti lasa imaginatia sa zboare, iti  imaginai singur cum arata si cum se simt unele scene pe care le citeai. Cam pe ideea asta merge noua tehnologie care iti va activa si alte simturi pe langa vizual, fiindca vei avea parte de apa, vant, miscari ale scaunului care sa reproduca actiunea fimului.
La scenele de actiune se potriveste foarte bine o astfel de sala. Noua ni s-a facut o proba cu trailere din Misiune Imposibila si din Jurassic Park si e o senzatie diferita.
Noul Cinema City din City Park are in total 10 sali, din care 7 sali sunt 3D si una 4DX. asa ca acum trebuie atentie la selectia salii la care vreti sa mergeti fiindca daca pana acum era o singura optiune acum au aparut 3 (marcate cu rosu). Eu sunt fan al rezervarilor pe online dar se pot achizitiona si direct de la casierii.


Plus de asta, pe timpul verii pana in septembrie au si o promotie de care eu deja am beneficiat, astfel incat la o rezervare de bilete am primit taloane care mi-au oferit un bilet gratis la urmatoarea rezervare si apoi talonul completat merge la o tombola (o croaziera, 4 vacante in Grecia si 10 bilete de avion tur-retur pentru 2 persoane pe destinatii Blue Air. How cool is that? eu sunt optimista pana in septembrie)



Idee pentru Cinema City: Vara asta fiind atat de calduroasa, dupa ce ne racoream seara cu o baie in mare, de multe ori am ales sa mergem la racoarea unui mall si sa urmarim un film. Asa ca desi nu am auzit sa existe asa ceva pana acum, poate faceti voi pionierat, poate exista sansa  sa se faca si o forma de abonament, fiindca eu in mai putin de o luna deja am fost la 4 filme asa ca m-as fi folosit de o astfel de oferta (oferta de desene animate si SF a fost foarte generoasa perioada asta).

Si o a doua propunere locala, pe care am exprimentat-o in Bucuresti si acolo numai asa mergem la film de ceva timp: o sala VIP fiindca ofera o cu totul alta experienta din vizionarea unui film.

Din categoria "stiati ca":
- Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania
- face parte din grupul CineWorld care este al doilea mare operator de cinematografe in Europa
- a treia sala 4DX va fi deschisa la inceputul lui 2016 la Timisoara
- Cinema City au deschis in 13 orase in Tomania si au un numar de 19 multiplexuri, 178 sali astfel ca acum este pe locul 2 la numarul de sali dupa UK si depasind Ungaria care are 176.
- cineworld este prezent in Europa in  9 tari cu 210 multiplexuri, 1943 sali, din care 24 IMAX si 11 4DX
- primul cinematograf a fost in Haifa Israel in 1930 si a intrat in Romania in 2007

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu