Translate

miercuri, 29 mai 2013

Sa pedalam cu gratie - SkirtBike Constanta

Duminica 2 iunie voi participa la un eveniment frumos care va fi cu siguranta vesel si plin de culoare.
Mai exact este vorba de promovarea bicicletei ca mijloc de transport de zi cu zi pentru doamne si domnisoare, sa arate ca se poate, ca nu restrictioneaza in nici un fel activitatea sau tinuta vestimentara.
Activitatea sportiva poate fi facuta si in tinute fashion, putem fi girly si pe 2 roti.
Asa ca, fetelor, luati-va fustitele colorate, palariile, cosurile cu flori si ne vedem acolo. Duminica avem dress code : Cat mai feminine si motto:
 "Be proud to ride like  a girl!"
Eu fiindca nu stiu sa merg pe bicicleta voi imortaliza fiecare domnita frumoasa care-mi va trece prin fata obiectivului. Promit sa fac numai poze frumoase :) Si acum aveti dovada aici - Flori, Fete, Biciclete .

Ne vedem duminica la ora 11 in parcarea Aqua Magic, de unde este punctul de plecare. Traseul va fi pana la Hotelul Condor unde vom avea Lemonade Stop si retur la Aqua Magic. Vom primi creme cu factor de protectie solara si produse de ingrijire personala.
Pe langa biciclete puteti participa la eveniment cu role, triciclete, trotinete, skateboard.
Anul acesta (actiunea a inceput in 2010) evenimentul a fost extins astfel incat participa 11 orase: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Sibiu, Timisoara (pe pagina oficiala la sectiunea "About" gasiti link si catre celelalte pagini Facebook pentru fiecare oras).

2 comentarii:

  1. Eu o să fiu în Alba Iulia, dar nu cred că în fustiţă... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca te exclude nimeni daca ajungi totusi la eveniment :) eu zic ca va fi frumos ;)

    RăspundețiȘtergere