Translate

luni, 12 august 2013

Zilele Prieteniei Bergenbier la Constanta

Punctul culminant al verii la mare este reprezentat de perioada din jurul zilei de 15 august.
Si pe langa evenimentul hipic de la Mangalia, festivalul antic Tomis, caravana Gaudeamus si imediat dupa festivitatile pentru ziua Marinei iata ca vine si Bergenbier cu zilele prieteniei.
Locatia lor va fi Plaja Modern cu programul urmator:
Vineri, 16 august 2013
Cargo
Viţa de Vie
Şuie Paparude
CTC
Pandora
Sâmbătă, 17 august 2013
Paraziţii
Alternosfera
The Mono Jacks
Nişte Băieţi
Violent Monkey

Ora de incepere va fi 19 pentru ambele zile si intrarea libera. Era stabilita initial ora 17 dar si-au dat seama ca este mult prea cald inca la acea ora asa ca au decis sa duca mai spre seara evenimentul.

Intrarea este gratuita, dar totusi sunt pregatite si cateva suprize si premii dupa cum urmeaza: "Organizatorul evenimentului este Bergenbier, care derulează și o promoție pentru consumatori printr-o aplicație Facebook. Fanii berii trebuie să dovedească că ei au cei mai buni prieteni din România și vor putea câștiga bilete VIP la concertele din întreaga țară, dar și premii în bere, tricouri sau 5 x PS3 Guitar Hero – pentru că distracția muzicală să continue și cu prietenii de acasă. Concertele vor fi live pe internet în aplicația de pe Facebook, astfel încât Zilele Prieteniei să ajungă la toți românii." Sursa: infomusic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu