Translate

joi, 11 iulie 2013

Ferryboat Constanta - Efesan Turcia

Salut din toata inima dezvoltarea transportului cat mai direct intre Constanta si Turcia. Dupa ce Turkish Airlines a venit cu zboruri directe catre Istanbul de la aeroportul Kogalniceanu, iata ca acum aflu cu bucurie ca va exista si ferryboat direct.

"Din 17 iulie se va deschide o linie de ferryboat între porturile Efesan (Turcia) şi Constanţa Sud. La acea dată va putea fi străbătută pe mare pentru prima dată distanţa dintre cele două porturi cu un ferryboat." sursa informatiei - telegraf online 

Se pare ca nu e chiar asa - sursa reporterntv.ro" Pe 17 iulie, la Constanța ar putea acosta primul Ro - Ro ce va efectua curse în regim de feribot, pe linia Efesan (Turcia) - Constanța Sud Agigea. Ro - Ro-ul va fi încărcat cu TIR-uri și semiremorci. În funcție de negocierile ce vor avea loc între armatori, între cele două porturi se vor efectua două voiaje pe lună."

Revin cu detalii pe masura ce mai aflu si eu.

UPDATE 25.10.2013 - aici puteti vedea orarul ferry-boat pe Marea Neagra - Schedules of ferries in Black Sea . Doar treceti la "port of destination" sau "shipment" Constantza si va arata lista exacta cu date de plecare si de sosire.

2 comentarii: