Translate

miercuri, 11 iunie 2014

Street Art Port la final

V-am anuntat de eveniment si v-am facut album cu progesul zilnic al lucrarilor.
Din pacate, acesta nu s-a vrut un eveniment neaparat comercial desi a facut multa lume curioasa (cel putin eu asa banuiesc dupa cati mi-au scris mie sau m-au intrebat personal cum pot ajunge sa vada lucrarile).
Asa ca o sa va pun mai jos intr-o ordine complet aleatorie preferatele mele din lucrarile finale. Au fost multe detalii pe care le-am apreciat, iar la unii lucrarea per total.

Update: am aflat si castigatorii, pe merit zic eu, sunt si printre favoritele mele.

Una din preferatele mele(si castigator locul 1)
si cum arata in faza de schita
mi-a placut cufarul cu detaliu emblema Tomisului


O alta preferata a mea a fost schita origami cu pasii pentru barcuta si trecerea de la silozuri de cereale la paine ( castigator locul 2)

Si mi-au placut si detaliul de pe barcuta cu nazarlacul turcesc / deochiul grecesc



O lucrare interesanta dar nu-i stiu titlul sau povestea; eu am zis ca poate e o viziune a zeului Neptun, sotul meu a  vazut cu totul altceva, dar blogul meu ramane pe ideea de a relata actiuni frumoase, asa ca nu voi dezvolta subiectul. Oricum lucrarea e frumoasa in detalii.

Ca sa raman pe aceeasi latura a magaziei, urmatoarea favorita ar fi sticla cu povesti multe si cu un titlu pe gat ..sa-i zicem interesant :) si cu niste detalii lucrate impecabil (inclusiv farul de la Poarta 5) - si el castigator al locului 3



Iar la coltul magaziei venea povestea lui Moby Dick (cred)
Ajungem in spatele magaziei unde am descoperit o Medusa 

Si am ajuns pe cealalta latura, unde personal mi-a placut conglomeratul de personaje stranse bine una intr-alta cu central oarecum pe Zeul Neptun. Si semnatura de pe cufar.




Apoi venea o alta lucrare plina de detalii in care banuiesc ca numele navelor era o incorporare subtila a numelor artistilor

Aici am apreciat inventivitatea, fiindca aveau vizualul impartit in 2 de structura unei macarale au impartit si ei imaginea in 2: in partea e sus au pus povestea portului iar in partea de jos au pus povesti subacvatice. Si au fost singurii care au schitat silueta Cazinoului. Far au facut si altii, dar de fiecare data interpretarea a fost de admirat.




A urmat acest peste, aici mi-a placut mesajul, pe care mi-am adus aminte ca l-am vazut si in alte parti.
Si latura acesta de magazie se incheie frumos, cu la fel de multe detalii, mi-au placut: sirena, balena si farul.


Desi nu facea parte din concurs nu am putut sa nu remarc alaturi un desen simpatic
La strada va intampina de acum o lucrare foarte complexa, plina de detalii care povestesc despre port, cam tot ce percepe ochiul cand trece pe acolo





Si asa / atat se vede de la Poarta 5 din oras, cu zoom si fara zoom doar cu o sageata de pozitionare :)


Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am mai gasit un graffitti frumos in oras la care poate ajunge oricine, cu o mica poveste acolo: ne arata drumul pe autostrada, ambuteiajele, cum se sta la marginea strazii cu cheia fluturand, viata de noapte. Il gasiti la Zoom Beach si sper sa nu fi fost alterat de semnaturi fara noima.

Un comentariu: