Translate

vineri, 4 iulie 2014

CALUP lanseaza CaziNOU

La inceput de august avem in oras  un proiect foarte interesant:CaziNOU.

Update 22.07.2014: s-au strans banii necesari reabilitarii, dar programele artistice  se amana cel mai probabil pe un an, timp in care  se vor ocupa de de lucrarile atat de necesdsare de igiee si reparatii. Mai multe  detalii gasiti in comunicatul oficial Facebook Calup.

Calup  este o comunitate non-profit care aduce in fata cladiri cu valoare istorica dar cazute in uitare. Detalii despre acest proiect:
"Ce înseamnă CaziNou?
Este un proiect de reactivare urbană și socială inițiat de CALUP  care își propune în principal următoarele:
- să arate că această clădire este un simbol important pentru un public extins și că redeschiderea sa are o susținere amplă;
-  să pregătească clădirea pentru accesul publicului și derularea de evenimente culturale, oprind totodată degradarea clădirii. Practic, vom investi banii donați direct în clădirea cazinoului, pentru reparații și curățenia necesare redeschiderii sale;
-  după o lungă absență,să redea Cazinoul publicului timp de 10 zile, printr-un program cultural divers și intens;

-  să creeze o platformă culturală și educativă, un catalizator urban și social, care va reafirma Cazinoul ca simbol național;"

Si daca vreti sa-i vedeti pe oamenii frumosi din spatele proiectului puteti urmari interviul de pe Digi24

Constanteanul va arata cum puteti contribui si voi la acest eveniment.
 Detaliile si pasii ii gasiti pe crestemidei.ro. Se pot face donatii de la 20 de lei in sus care va vor aduce si mici amintiri.

Programul l-am aflat de pe sectiunea noutati  : 



Si pentru alte intrebari legate de siguranta si interventii asupra edificiului Urban-Constanta i-a luat la intrebari  :)

minim de lucrari necesare

Iar daca vreti sa castigati un tricou si o invitatie la unul din evenimente puteti participa la concurs inscriind o poza cu voi si Cazinoul. Eu as avea un album intreg, dar stau cuminte de data asta :)

Deci? cine a donat? ne vedem acolo?

Ne vedem si ne auzim in 2015 :)

Un comentariu: