Translate

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Rezumat final "In Pas cu Paul" Maraton Constanta Free Tour

Cam asa arata la final maratonul meu de tururi Free Tour Constanta care a sustinut actiunea In Pas cu Paul.
Cum a fost? Obositor, foarte frig in primele zile, am pornit de la 5 grade cu senzatie de 0 grade si am terminat astazi cu 20 de grade si o vreme superba. Ziua de luni o pot numi ziua patimilor fiindca nu mi-a mers nicio aplicatie, bratara Jawbone nu facuse update corect cu telefonul si nu inregistra, pedometrul a fost fix degeaba asa ca a luat drumul gunoiului, iar aplicatia SportsTracker nu m-a putut localiza pe GPS datorita plafonului de nori.
Dar din fericire a compensat in zilele urmatoare fiindca uneori a fost mult mai generos cu distanta contabilizata.
Am avut doua clase de liceu cu programul Scoala Altfel care au indurat frigul alaturi de mine si de povestile Tomisului. Clasa de luni din pacate a avut parte de cea mai grea vreme asa ca turul lor a fost mai mult in clasa si foarte scurt exterior, plus ca aplicatia nu a mers.
Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi, celor care au promovat actiunea si in special unui baiat foarte simpatic Mihut, elev in clasa a 12-a la Colegiul Mircea care a venit 3 zile la rand la tur si a venit si singur si cu prietena, apoi cu alte colege de scoala si in urmatoarea zi am avut la tur fete trimise de el. O parte din colege urmeaza sa dea la arhitectura asa ca au fost pasionate de cladirile zonei vechi si chiar mi-ar face placere ca anul viitor sa vina si sa mai facem un tur de unde sa invat eu de la ele :)
Tinand cont ca eu anul  acesta as aniversa 20 de ani de la incheierea liceului pot spune cu o voce matura (ups) ca ma bucur sa vad ca vin copii frumosi din urma. Imi da speranta acest lucru.
Si acum sa detaliem:
05.04.2015
Primul tur a fost cu AndreiAl doilea tur a fost cu Maria, Ioana si atunci i-am cunoscut si pe Mihut si prietena lui Iulia, care urmeaza sa mearga la arhitectura. Maria a povestit pe blogurile ei experienta (romana si engleza)06.04.2015 - cand nimic nu a mers si imi pare rau ca am avut clasa de liceu la tur, dar fiind vremea foarte urata (ploaie, vant, senzatie de 0 grade) oricum turul a fost foarte scurt maxim 2 km ar fi putut contabiliza
07.04.2015 - l-am avut pe Mihut la tur si i-am aratat si alte obiective interesante din zona (Sediul Dobrogea Juna, Hotel Cherica si a lui poveste)
Si apoi am plecat pe jos spre casa, dr aici cred ca s-a zapacit aplicatia fiindca traseul meu spre casa este de aproximativ 3.5 km, masurati cu multe alte ocazii anterioare


08.04.2015 - din fericire deja incepuse sa fie vremea mult mai buna si dimineata am avut si clasa de la Scoala Altfel, aproximativ 15 copii. Avand parte si de vreme buna, racoroasa dar placuta, am putut face turul in intregime.Iar seara Mihut a fost prezent alaturi de Iulia care isi dorea sa faca multe fotografii si au mai adus cu ei si alte 3 colege.


Dar pentru ca eu inca mai puteam am plecat si spre casa tot pe jos


09.04.2015
Am pornit voiniceste pe jos dimineata de acasa
Am avut tur seara, dar spre rusinea mea ca nu mai stiu cu cine si nici foto nu am facut

Si apoi am plecat tot pe jos spre casa

10.04.2015 - am avut tur cu alte 2 colege de-ale lui Mihut care venisera la recomandarea lui si fiindca si ele urmeaza sa mearga la arhitectura11.04.2015 - am avut dimineata un singur tur cu o prietena si am declarat evenimentul incheiat, desi Facebook mi-l incheiase de dinainte si nu ma mai lasa sa modific la el
Asa ca un total cu toate persoanele care au participat la tur si drumurile mele singura ar fi in felul urmator:
(2.7x2) + (2.9 x 5) + (7.2x2) + 8.9 + (18x6) + (5.7x6) + 6.3 + 6.4 + 2.9 + 7.6 + (2.8x3) + (6.03x2) = 5.4 + 14.5 + 14.4 + 108 + 34.2 + 6.3 + 6.4 + 2.9 + 7.6 + 8.4 + 12.06 = 220.16 kilometri
Si am facut si un total individual - totalul meu de kilometri a fost de 65.43, mult mai bine fata de anul trecut unde m-am apropiat de 30. 
Update, am primit mesaj aproape imediat de la echipa pentru inregistrarea kilometrilor, s-a depasit cu mult distanta propusa, ajung deja la 20 000 de kilometri, asa ca acum doreau sa adune cel mai mare numar de kilometri, daca tot este editie aniversara. Si eu astept sa vad cu cat va plusa NN fiindca anul trecut ING a donat 25 000 euro in loc de 20 000 de euro.


Un comentariu:

  1. Felicitari! Putin peste 62km am adunat si eu conform FitBit Charge HR. Anul trecut am mers mult mult mai putin (si aveam un paradit de pedometru de buzunar).

    RăspundețiȘtergere