Translate

vineri, 14 august 2015

Happy Moves Happy People

Sunt o sustinatoare a miscarii de orice fel si incurajez pe toata lumea sa fie activa. Nu conteaza ce tip de sport va place sa faceti doar incercati sa il faceti in mod constant.
Sportul este placut si poate fi si amuzant asa cum vor sa ne arate cei de la Coca Cola care ajung cu actiunea Happy Moves si la Mamaia.
Astfel incat pe 15 si 16 august ne putem distra dupa cum urmeaza:
"Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.
Încă de la începutul lunii, de vineri până duminică, Anchor Beach din Mamaia a devenit gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Kung FuN”, „Jump & Stick” sau  „Human Foosball”. În plus,  cele mai populare sporturi au fost transformate pentru și mai multă distracție. Pâna acum, peste 1200 de persoane s-au alăturat sportului pe plajă, iar următoarele două săptămâni vin cu și mai multe surprize.
Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 21:30, vă așteaptă un super concert CRBL, urmat de Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic în care valuri de pudră colorată fluorescentă vor fi aruncate peste audiență, pentru un plus de fericire.
Tot sâmbătă, dar pe 22 august, începând cu ora 17:00, Shurubel vă invită la cea mai activă petrecere, in valuri de spumă, ce va ține până la ora 19:00.
Mai mult, în weekend-ul 15-16 august, participanții la Happy Moves se pot înscrie la tombola cu premii, unde pot câștiga un smartwatch, o brățară de monitorizare a mișcării, un long board sau o cameră foto GoPro.
Happy Moves este deja la cea de-a treia ediție, prima fiind organizată în București, în weekend-ul 27-28 iunie, iar cea de-a doua la Cluj, în weekend-ul 4-5 iulie. O activare specială Happy Moves a avut loc și la festivalul de muzică UNTOLD. Până acum, programul a atras peste 30.000 de persoane dornice să experimenteze sportul într-un mod cu totul inedit."


Eu voi fi acolo in prima parte a zilei de sambata 15 august si voi participa la o partida de volei la dublu cu patura. Cum e asta? Habar nu am, dar suna a sursa de multe hlizeli asa ca sunt pregatita. 

P.S. Anchor Beach este in zona centrala a Mamaiei, in apropiere de pasarela. 
Ii gasiti gata de distractie de vineri pana duminica si weekendul acesta si urmatorul (22-23 august).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu