Translate

miercuri, 8 mai 2013

Record personal de vizualizari

Ar trebui sa pun titlu la acest acest articol de genul : soc  / socant, uluitor, uimitor, viral :))) Si nu fiindca se poarta acum ci pe buna dreptate, cel putin pentru mine si lumea mea mica :)
Sa ma explic: blogul meu e mititel, sau eu cel putin asa il vad, sunt la inceput, am doar cateva luni de cand l-am pornit, am 250 de oameni care mi-au dau like pe pagina de Facebook si alti cativa care ma urmaresc pe networkblogger, gmail, etc (si va multumesc tuturor pentru increderea acordata). Si pe Facebook si pe platforma blogger pot vedea cate persoane au vizualizat albumele mele foto sau postarile si vizualizarile erau proportionale, in crestere constanta dar nu sa cad de pe scaun cum mi s-a intamplat acum.
Totul a pornit de la articolele despre Evenimentele de 1 mai pe litoral si apoi au urmat albumele de pe Facebook. Acestor albume le-au dat share Asociatia Litoral Delta Dunarii si presedinta Asociatiei D-na Corina Martin.
Iar rezultatele sunt dupa cum urmeaza:
 Prima parte a albumului de la Parada Litoralului
a dus la numarul de vizualizari care se vede in josul pozei si e marcat cu rosu.
A doua transa de poze a dus la o noua tura de vizualizari.
Si intre cele 2 incarcari am facut un album si cu deschiderea oficiala de seara , adica Parada club Ego
care si-a avut proprii vizitatori.
Ceea ce duce la un imens numar de 3000 de vizualizari in 2-3 zile. Eu sunt inca in stadiul de "uau, uite ce face Facebook".
Ca idee, cele mai vizualizate albume/postari de pana atunci de pe Facebook la mine pe pagina erau:
- albumul distractiei de 8 martie - Aprogeul estrogenului si cu articol pe blog


- o poza cu o ciocolata facand referire la articolul despre istoria ciocolatei si cum o voi devora eu in Toscana - plan de bataie. Acolo n-a fost sa fie, dar va face subiectul unei povesti frumoase cat de curand ;)
Inca procesez ce mi s-a intamplat dar ma si bucur. Pentru ca pe langa vizualizarile de albume, am primit si aprecieri ale paginii in sine, nu doar ale fotografiilor. Multumesc tuturor!

3 comentarii: