Translate

miercuri, 24 iulie 2013

Graffiti cu poveste la Zoom Beach

Este deja stiut ca vara la mare nu mai apartine localnicilor orasului respectiv ci turistilor, care vor si ei sa se bucure pentru cateva zile de mare, plaja, nisip. Astfel incat toate zonele devin aglomerate, galagioase, murdare.
Si vrei si tu, papucar localnic, sa te bucuri totusi de o plaja si o baie in mare, fara sa te inghesui si fara sa platesti pret exorbitant de Mamaia. Optiunea Modern eu nu o mai iau in calcul de cand am facut o baie acolo si am descoperit seara 2 blande pe picior care m-au mancat 3 zile.
Asa ca am luat-o usurel spre 2 Papuci si 3 Papuci. S-au amenajat si pe acolo plajele, nu sunt preturile nebune de zona centrala si acolo ajung cam localnicii fiindca stiu cum sa ajunga la ele.
Si asa am aflat si am ajuns la Zoom Beach. De fapt meritul apartine Andei Nicola coordonatoarea SkirtBike Constanta.  Ai beach bar deci te poti racori, ai muzica, ai curatenie, ai sezlong la pret decent..si cel mai important, media de varsta e tanara si se simte. Sau pur si simplu mi-e mie mai bine in mediul ala ;) Fun- we are young 

Si revenind la titlul articolului, mi-au placut mult graffiti de pe parapet, clar au o continuitate in scene, pacat ca unele din scene au fost acoperite de alte graffiti fara noima.
Se porneste cu drumul pe autostrada si blocajele

apoi cazarea de la marginea strazii

viata de noapte

un mic omagiu adus zonei vechi din Constanta, mai exact moscheea Carol, de care am scris si eu in City Break Constanta si care va primi in curand si un articol dedicat.

Pentru mai multe fotografii si un stabilopod roooz intrati pe albumul dedicat Graffiti Zoom Beach.
Pentru doritorii de Mamaia turistica aveti aici un mic ghid de sfaturi si obiective - Mamaia- ce faci, ce vezi
Si aici Lista evenimente pe litoral .

3 comentarii:

  1. uite ca anul acesta nu am fost la 3 papuci...trebuie sa ajung !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, amm vazut ca pe multe plajici din astea micute si ascunse s-au organizat si mi se pare o idee buna.
      Asta e localizata foarte aproape daca vii de pe ion Ratiu sau celelalte stradute, chiar si de la Universitate. Noi am parcat masina si coborat direct pe rapa prima data, dar nu eram singurii :))

      Ștergere
  2. Deci,ca sa se inteleaga,nu vreau sa insinuez ca desenele nu sunt reusite,dar nu este corect ce au facut acesti artisti.
    Au dat peste unele dintre primele graffiti-uri din constanta."Desnele fara noima"cum sunt denumite in acest articol,graffiti-urile au fost facute peste desenele cu "continuitate" ca un fel de revendicare a peretelui,caci ei au fost primii ce au desenat pe el,grafferii

    RăspundețiȘtergere