Translate

miercuri, 31 iulie 2013

PeTocuri! Fiti gata! Run, girls, run!

"Glamour Stilettto Run" mai exact :) Iar titlul meu este inspirat de motto-ul evenimentului: 
Pe tocuri! Fiti gata! Start!
La acest eveniment voi participa eu pe data de 2 august in Constanta la City Park Mall de la ora 18. Si voi participa activ in postura de alergatoare.
Asa ca va invit pe voi sa-mi fiti alaturi, sa-mi faceti galerie si sa-mi tineti pumnii sa castig. Dream big, baby! Nu-mi fac griji ca as putea sa cad, sa-mi luxez ceva, nuuu, eu visez direct la premiul cel mare.

Iar premii oricum sunt multe, pana la locul 25:
- marele premiu - "un weekend la Spa împreuna cu 3 prietene. Participă la întrecerea pe tocuri şi, dacă eşti cea mai rapidă, câştigi un weekend de răsfăţ pentru tine şi trei dintre prietenele tale. Pachetul include 2 nopţi de cazare pentru 4 persoane la Hotel INTERNATIONAL Sinaia **** în luna august, pensiune completă, acces la piscină, saună umedă şi uscată, jacuzzi, fitness". - sursa: articol Glamour Magazine
- primele 10 clasate - un voucher de 450 RON  la Pandora si un set de 5 produse Douglas
- primele 25 clasate - un parfum Puma
- premiu special: Redd’s va oferi o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glăvan participantei care a dat dovadă de cel mai mult bun gust în alegerea ţinutei.

Conditii de participare:
- inscriere pana pe 31 iulie la mail: glamour@m.ro
- tocurile sa aiba minim 7 cm in inaltime si maxim 2 cm in diametru
P.S. - tocurile va vor fi masurate, dupa cum se vede in galeria foto Glamour de la alergarea din Bucuresti pe 25 iunie 2013.

Pe revista One am gasit si un mic istoric al acestui concurs: "Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. În 2012 se desfăşoară primele ediţii GLAMOUR Stiletto Run şi în România şi Ungaria."

9 comentarii:

  1. "tocurile sa aiba minim 7 cm in inaltime si maxim 2 cm in diametru" - draga mea, asigurare de accidente ai?! eu nici nu umblu pe asa ceva! toate tocurile sunt sub 5 cm :)))

    Bafta si ai grija de picioare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu am tocuri de 2 cm in diametru :))) iar alea de 5 cm in inaltime sunt doar pentru birou :)
      azi si maine fac proba de alergare, daca tot am stadionul peste drum de casa si parcul la o statie de autobuz distanta ;)
      asigurare - check
      dream big - check
      dau de veste ce iese la final :)))

      Ștergere
    2. eu consider ca nu e necesar sa ma chinui :))
      90% din pantofi sunt fara toc desi am doar 158cm inaltime.

      Ștergere
    3. aia nu-s pantofi, aia-s balerini :))

      Ștergere
  2. te felicit si promit sa-ti tin pumnii !!! vin negresit ...te recunosc eu cumva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil voi posta pe FB o poza cu pantofii si cred ca voi avea tricoul de la Mandra Chic - cu text "mandra calatoare in 273 de directii" si o harta a Romaniei pe piept ;)

      Ștergere
  3. fara doar si poate..atunci !!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu pot sa-ti fac galerie. Da-ti tin pumnii de aici din Bucuresti. Am mers multa vreme pe tocuri de 10cm si stiu ca nu-i tocmai usor sa alergi pe chestiile alea dar eu am incredere in tine :)
    Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am facut proba aseara in parc, mai ales ca sa vad cum ma tin, conteaza mult baretele de sustinere si din 3 perechi am gasit o pereche potrivita comeptitiei si cu care am alergat chiar bine

      sper sa vin cu vesti bune maine seara ;) eu inca visez la locul 1, dar sunt premii pana la locul 25 :)

      Ștergere