Translate

marți, 23 iunie 2015

Imaginatie dusa la superlativ - Raceanu Mihai Adrian "Welcome to my mind"

Fara nici un fel de pretentii de cunoscator am mai afirmat periodic ca imi place pictura. As putea  generaliza la arta, dar nu cred ca e cazul, mai am multe de invatat.
Si imi plac actiunile iesite cumva din conventional. De aceea si urmez cursul de pictura pe apa la Yunus Emre fiindca e altceva. De aceea imi place si cand fac origami sau handmade de orice fel sa fac la scara cat mai mare.
Asa ca expozitia din acest weekend stiu deja ca ma va face sa visez si mai mult. Picturile pe care le voi vedea vor avea dimensiuni care pornesc de la 70 x 50 cm.

" Intitulata “Welcome to my mind” , expozitia este o incursiune in mintea, sufletul si creatia talentatului artist Raceanu Adrian. Prin intermediul celor 20 de lucrari ce vor fi expuse publicul va lua parte la o interesanta si fascinanta calatorie in universul creat de artist. Un univers in care realitatea se combina cu imaginarul si pe alocuri chiar cu sacrul, pentru ca trebuie spus ca dincolo de lucrarile sale cu tenta Dali sau pop art, Raceanu Adrian a realizat inclusiv pictura bisericeasca. De asemenea trebuiesc remarcate o parte din lucrari in care a reusit sa integreze intr-un mod natural elemente traditionale romanesti cum ar fi ciobanul, instrumente muzicale traditionale si ii.
Nascut in Constanta, artistul are o expozitie permanenta in Sarasota, Florida si in prezent pregateste o expozitie in China."

Expozitia va avea vernisajul pentru presa si invitati vineri, cand o sa relatez de la fata locului, iar sambata si duminica 27 & 28 iunie este deschisa vizitei publicului. Ocazie rara, posibil unica, de a le admira de aproape.
Intrarea este libera , iar locul in care le puteti admira este Tomis Mall, etaj 1. Puteti urmari mai multe detalii pe pagina de Facebook.

Felicitari Zetu Harry - Urban Constanta pentru eveniment. Parteneri ai evenimentului : Tomis Mall, Koolmedia, ALIRA Vinul, Hotel Cherica, merglamare.ro, Activ4you.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu