Translate

joi, 29 ianuarie 2015

Intalnire de grad zero

Aseara am avut prima intalnire pe 2015 de bloggeri constanteni.
Ne stim, tinem legatura virtual si vorbim periodic dar e altfel cand ne vedem cu un pahar de bere in fata. Sau de vin in cazul meu; cum sa nu fiu eu altfel? :)
Si locul ales pentru intalnire a fost un restaurant unde eu am avut o mica disputa pe vara - New Pizzico din Piata Ovidiu. Nu mai dau link, a fost promovat suficient la momentul respectiv. Dar acum i-am ascultat si versiunea proprietarului si, sincer, ii cam dau dreptate. Mai ales ca si eu fac parte din categoria celor fara copii si atunci ma avantajeaza si ma bucura sa stiu ca pot merge acolo sa ma bucur in liniste de o muzica live si de mancare buna.
Eu oricum i-am recomandat  de fiecare data de cate ori am avut ocazia la tururile mele de Constanta Free Tour. Fiindca ce fac bine chiar o fac foarte bine.
Iar prietenelor mele cu carucioare le voi recomanda alte locuri mai child friendly. Trebuie luat in calcul ca aici se fumeaza si asezarea meselor nu permite accesul carucioarelor fiindca ar bloca orice posibilitate de miscare pentru alti clienti si pentru personal.
Revenind la subiectul articolului: a fost foarte placuta intalnirea, multe subiecte atinse, parmezan din Italia adus de Adi de la Jurnal de Navetist si oaresce planuri de viitor. Unele individuale, altele in echipa. Va vom anunta la momentul potrivit ce ne iese. Primul deocamdata este sa facem aceste intalniri cu caracter regulat, sigur vom gasi subiecte de discutie. Si sunt optimista ca ne vom aduna tot mai multi pe viitor, imi doresc sa avem o comunitate a bloggerilor constanteni foarte stransa si implicata in proiecte comune benefice zonei.



Apoi urmatorul plan facut este participarea la Social Media Summit la Bucuresti unde vom merge mai multi.
Au participat la intalnire: Joie Negru, Jurnal de Navetist (caruia ii multumim si pentru fotografii), Ionut Staicu, Alex Busuioc - I Love Constanta, Radu Tuglea, Isabela si ale ei ganduri :) si ddumi.

Au mai scris despre intalnire Ionut Staicu si Joie. Si s-au atins subiectul muzicii si al fumatului in spatii publice.
Mie imi place muzica lor, chiar si live este un nivel foarte bun ca sa poti sustine o conversatie, iar la cea de fundal este foarte decent si placut. Urasc barurile care ridica volumul muzicii de nu mai poti vorbi om cu om si restaurantele care nu pun o muzica placuta urechii ca sa poti savura un fel de mancare si cineva sufera probabil ca s-ar vrea mai mult bar si pune muzica in consecinta. A nu se confunda cu un club, acolo ma duc sa ma zbantui si atunci da, stiu ca voi pleca cu urechile tiuind, la bar ma duc sa beau un pahar si sa vorbesc, la restaurant la fel ma duc sa ma bucur de mancare si un pahar alaturi de o vorba cu cineva. As vrea sa cred ca e vorba de maturizare, nu ca as fi imbatranit :P
Cu fumul de tigara nu am ce sa fac, sunt constienta ca peste tot la noi in tara s-a interpretat si s-a emis legea in asa fel incat sa se fumeze desi in restul Europei s-a putut aplica si acum nu mai este posibil fumatul. Asta este, am fumatori in grupul de prieteni si imi place sa stau de vorba cu ei, hainele respective pleaca direct la spalat, fac un dus si nu ma mai plang :) E ca peste tot in viata, ai doua optiuni, decizi si mergi mai departe.

5 comentarii:

  1. :)Mi-am luat ţigară electronică! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut :) si ca fum pentru noi cei pasivi de la masa e ok, dar pe termen lung ca efecte asupra organismului fumatorului am eu dubii :)

      Ștergere
  2. Radu, n-am auzit de nimeni care a fumat "electronic" sa se lase de fumat. E inlocuirea unui fum, cu alt fum. Lasa-le-n durerea lor :) Ma bucur sa aud despre Constanta Blog Meet. Dar ceva Pinguini sau Nase n-au fost? Stie Radu detalii :) Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Natural... :D :D Nu cred ca lumea stie de Nasa si Pinguinul :D Suntem cunoscute national, pe plan local mergem pe burta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aha, deci stii despre ce e vorba :) lasa ca ma lamuresti sambata :)

      Ștergere