Translate

joi, 2 octombrie 2014

Fii unic cu Yuka Mobili si castigi - ep. 1 - colectii

Adiacent proiectului de Constanta Free Tour incerc sa vin periodic si cu recomandari pentru cei de aici.
Asa cum vin cu recomandari de evenimente sau de localuri pe care decid sa le promovez, iata ca de data asta ma aventurez in domeniul mobilerului.
Este prima colaborare de acest gen si am decis sa o fac fiindca m-au convins ca merita. Fiindca sunt constanteni si fac o treaba excelenta.
Acum cateva zile am primit un mail foarte frumos din partea echipei de marketing care ne invita la un blogmeet in care sa ne cunoastem, bloggeri locali si firma Yuka Mobili.
Noi eram curiosi, ei erau emotionati. Si a iesit frumos, a fost interesant.
Voi incerca sa nu generalizez cu "noi, femeile" dar la mine clar s-a activat butonelul de schimbari de decor prin casa. Si cate mi-as mai dori de pe acolo, cardul si contul bancar sa ne tina :)

Ce-mi place mult la ei:
- ca s-au delimitat ca obiect de activitate; nu poti sa le faci pe toate si sa le faci si bine, asa ca au decis sa ramana pe mobilier pentru casa, fara birouri sau sali de conferinte, fara baruri sau terase. Si chiar si la casa au exclus baia ca mobilier.
- si-au delimitat un standard pe care il numesc Standardul Yuka. Asta inseamna excelenta, nu te raporta la ce fac altii, stabileste-ti propria stacheta si tine-te de ea.
Cea mai mare bila alba care m-a dat pe spate definitiv: conform acestui standard Yuka, atata timp cat ai achizitionat o piesa de mobilier de la ei (ca este un singur corp, ca este un dormitor, un living sau o casa intreaga) ai asigurata o revizie anuala pe viata. Prin viata ma refer  atata timp cat acea piesa de mobilier o ai in casa si o folosesti. Era o replica intr-un film: "You had my curiosity, now you have my attention!"

Mai aveti intre timp:
- ep. 2 - culori bune, culori rele
- ep. 3 - stiluri de amenajare
- ep. 4 - design si fabrica
- album integral fotografii

Ni s-au prezentat colectiile, ne-au fost explicate anumite detalii care diferentiaza colectiile, au devenit evidente anumite detalii legat de finisari, am aflat de unde vin numele firmei si numele colectiilor. Fiindca, da, toate au de fapt o explicatie in spate.

De ce spuneam ca poti fi unic cu Yuka Mobili? Pentru ca la inceputuri firma se numea Yuka Pro Design si in 2008 au schimbat in Yuka Mobili, dar partea de design a ramas si ea si este foarte importanta. Totul se face cu sfatul unui specialist, acest specialist bate periodic targurile de specialitate si iti va recomanda cu un ochi avizat ce ti se potriveste in functie de spatiu si mai ales de buget. Pentru ca, sa fim sinceri, aspectul financiar va conta la final.

Mie personal mi-a ramas gandul la o canapea extensibila din colectia Terra si pe care mi-o doresc pentru noi. Patul ala se face aproape singur :))


Si apoi la partea de dressing, sifoniere, spatii de depozitate. Cred ca incep sa-mi fac niste masuratori prin casa. Mi-a placut mult lipsa manerelor in general (totul era prin apasare sau prin mici fante usor accesibile), adaptabilitatea la spatii mici sau inguste, luminile ambientale ascunse, micile detalii care pot face o foarte mare diferenta. 





Colectiile sunt : Terra (cu picioarele pe pamant, nu inseamna ca va limiteaza la culori pamantii), Pandora (cutia Pandorei, cea plina de surprize frumoase), Laguna (multa fluiditate in linii), Infinity (cand totul devine posibil), Clasic (chic classic, un aer retro de care te vei indragosti).
extraordinar de comode pernele astea, asa cu un drag ce te lasa sa te scurgi

patul cu instructiuni, sau poate ramai in pana de idei; ridici salteaua si ai teme noi

interior de saltea, exista chiar si pe 5 straturi

spatiu pt pantaloni; sau fuste, cati pantaloni poate sa aiba el? :)

sau o alta idee de asezare pentru pantaloni

Acesta a fost doar primul articol, va fi o serie de mai multe fiindca asa cum spune o alta replica celebra din filme "this is the beginning of a beautiful friendship". Avem o agenda de intalniri stabilita de-a lungul lunii octombrie in care voi reveni si cu alte detalii din interiorul acestei firme.
Eu va astept cu intrebari, curiozitati, detalii pe care ati vrea sa le aflati de la acest producator local fiindca va pot veni cu raspunsul direct de la ei.
Sau cu dorintele pe care vi le-am starnit dupa ce le-ati rasfoit site-ul de produse.
La final de campanie, pe 3 noiembrie vor exista si premii pentru cititorii care au venit cu intrebari sau comentarii deosebite.
Regulile sunt simple; pe scurt: comentariu pe articol, este suficient unul singur, nu trebuie pe fiecare articol in parte, asa ca puteti alege si astepta ca sa vedeti si restul subiectelor daca va gadila in mod placut. Chiar daca veti participa si la restul colegilor din blogosfera veti putea castiga doar de la unul din noi.
Mai participa la campanie: Joie Negru, I Love Constanta, Adriana Melnic, Nelida.

Cine / ce mai doreste? Cine / ce mai pofteste? Care colectie ar fi preferata voastra? 

15 comentarii:

  1. bucataria infinity e o nebunie......

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place. Auzisem de ei dar nu știam că sunt specializați doar pe mobilierul pentru casă sau că au soluții inteligente pentru așezarea articolelor de îmbrăcăminte. Îmi fac cu ochiul și mie 😀. Sunt curioasă cu ce noutăți mai vii în următoarele articole 😀.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am uitat sa mentionez aici, dar o sa revin in articolele urmatoare fiindca au si camere Junior; cine stie ce planuri de camere va faceti apoi ;)

      Ștergere
    2. Ei,atunci astept cu nerabdare ca si juniorii nostri se cam apropie de momentul separarii...desi eu astept sa-mi fie gata si atelirerul...deci idei,idei noi

      Ștergere
    3. au si ei niste idei de rafturi si spatii de depozitare :) superbe, eu deja incep sa fac masuratori prin casa si planuri de asezare, inaltimi, spatii, volume, distante :)))

      Ștergere
    4. bunee...te cred,cand vezi oferta...
      mie imi place colectia clasic

      Ștergere
  3. Vai ce mi-ai facut! Acum visez cu ochii deschisi... ce culori, ce modele, cata tinerete! Nu au luat in calcul si depasirea granitelor Constantei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. masini proprii de livrare stiu ca au, pana la Bucuresti au ajuns; asa ca cine stie ;)

      macar asa si tot ajungi pe la mare, cat sa le faci o vizita , ce zici?

      Ștergere
  4. Imi place ! O sa le fac o vizita cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca m-am gandit la tine, s-ar potrivi la voi acasa niste piese de acolo :)

      Ștergere
  5. Mă abonez la o vizită la ei pentru a putea cerceta soluțiilor lor pentru o canapea/pat. M-a surprins plăcut ceea ce am văzut în poze. De abia aștept o vizită la ei. Felicitări pentru idei și design.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mergem :) chiar au deschis 7 zile din 7, asa ca va asteptam pe la noi. Poate veti dormi intr-o noua canapea ;)

      Ștergere
  6. Ar fi interesant de vazut niste biblioteci pentru carti. Am gasit numai noul stil de biblioteci - cele facute pentru televizor. Mi-e greu sa cumpar din Ikea si sa le aduc in Cta...ma intreb daca la ei gasesc ceva clasic, simplu si accesibil ca pret
    Faine ideile pentru pantaloni, de tinut minte. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa le faci o vizita, ori cu o poza a spatiului pt biblioteca ori cu o schita si ceva dimensiuni; avand si parte de design ti-o poti crea impreuna cu ei dupa necesitati si dorinte
      si eu ma gandesc la o chestie cu rafturi multe pentru hol si neparat un pantofar mare :)

      Ștergere