Translate

luni, 30 martie 2015

Maraton de tururi "In Pas cu Paul" pentru Inima Copiilor

Anul trecut pe vremea asta va anuntam ca voi participa la adunarea de kilometri in miscarea In Pas cu Paul.
Evenimentul se repeta si anul acesta, conditiile sunt similare doar ca acum mi-am dat seama ca pot implica si proiectul meu de suflet Constanta Free Tour astfel incat sa adunam cat mai multi kilometri pentru Inima Copiilor.

Detaliile oficiale:

Fiecare kilometru, fie el intr-un maraton sau intr-o tura de parc, e compus din multi pasi mici – metri, sute de metri.
Asa incat o sa adunam pasii lui Paul prin Sahara din pasii nostri, aici, acasa.
Incalta-te si hai!
Dupa ce-ai facut tura inregistreaza distanta ta aici. Vom afisa numele participantilor si vom aduna cu grija toate distantele alergate. Ne bucura mult sa primim si fotografii sau filme din timpul alergarii.
NN va rasplati fiecare kilometru din cei adunati intre 5 si 11 aprilie cu o donatie de 2 Euro catre Inima Copiilor. Ca de fiecare data, NN pune la bataie 20.000 de Euro, kilometru cu kilometru, 2 Euro cu 2 Euro, haideti sa ii obtinem pe toti!


Ce vreau eu sa fac? Am creat Eveniment pe Facebook si voi organiza cat mai multe tururi in zilele de maraton ale lui Paul. Alaturi de aplicatia de pe telefon (SportsTracker) si de bratara Jawbone voi contabiliza distantele parcurse si la fiecare tur vom face cate o fotografie de grup ca sa putem contabiliza si calcula "distanta x numar de persoane". 
Nota: nu va fi alergare, va fi o plimbare in zona veche a orasului in care va voi dezvalui povestile pe care le cunosc pana acum (fiindca invat si aflu informatii noi cu fiecare tur aproape). Tot turul este complet piotonal, exterior, nu se intra in obiective, nu costa nimic, dureaza aproximativ 2 ore si inseamna cam 4 kilomtri de mers lejer. Doua rugaminti: incaltari adecvate si bine imbracati, este primavara, este capricioasa vremea si zona peninsulara are oricum vant in permanenta.

Separat , daca alergati sau iesiti in parc intre 5 si 11 aprilie, puteti dona si voi kilometri  cu un simplu mail si o dovada a distantei catre "paul@inpascupaul.ro"
 
Anul trecut ING (actualul NN) desi a promis ca va dona 20 000 de euro la final a donat 25 000 de euro deoarece mobilizarea a fost excelenta si s-a depasit distanta stabilita de 10 000 de kilometri.

Aici puteti vedea distantele mele de anul trecut si rezultatul final al actiunii. 

Asa ca eu voi pune pentru o saptamana pantofii in cui, voi alinia pantofii sport si va voi anunta progresul zilnic ca si anul trecut.
Cine mai vine cu mine?

Planul meu este in felul urmator:
05.04 - fiind duminica, as vrea sa fac 3 tururi cu incepere la orele : 11 - 14 - 17
06.04 - 10.04 - cate un tur in fiecare seara de la 17.30, iar dimineata de la ora 9 fac doar daca imi scrieti pe slavdiana@yahoo.com ca sunteti doritori si stabilim impreuna
11.04 - alte 3 tururi la orele : 11 - 14 - 17

4 comentarii:

  1. Imi pun bratara la treaba Diana!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Diana! Asteptam cu mult drag plimbarile voastre si promitem noutati de la Paul toata saptamana pe www.inpascupaul.ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. Can you help me with this? Sa il faceti cumva vizibil?

    http://www.surveygizmo.com/s3/2081877/Chestionar-Stangaci-Disertatie

    Daca am destule rezultate il urma chestionarului, ar fi super sa deschidem un magazin fizic in Bucuresti cu astfel de produse pentru stangaci.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am publicat comentariul, dar momentan nu am timp sa ma ocup sa il si promovez.
      Ca stangace, parerea mea sincera este ca nu as incerca prea multe obiecte asa-zis dedicate stangacilor, poate unde eu m-am si adaptat foarte bine ustensilelor existente pe piata.
      Exista si un site on-line, care la fel nu m-a convins sa imi doresc ceva in mod deosebit - http://www.e-stangaci.ro/

      Ștergere