Translate

luni, 2 martie 2015

Martisor cu fete multe

Asa am simtit eu intalnirea blogosferei feminine de pe 28 februarie. Chiar ma gandeam ca nu-mi mai doresc iesiri la local de 8 martie, cu meniu si distractie impusa oarecum.
Si a venit la fix o iesire intre fete, dar frumoasa, decenta, relaxata. Fiindca totusi imi era dor sa mai imbrac o rochie si sa pun un toc :)
 
Credit foto: Radu Nicolescu
Locatia aleasa a fost una excelenta - Sky Bar Violet Lounge de la Hotel Vega. Privelistea de la etajul 8 este superba. Bine, mie imi si place ori cat mai la inaltime ori cat mai adanc sub apa :)
credit foto:Daniel Andrei
Sincer, mi-as dori ca un astfel de eveniment sa devina o traditie a lunii martie si o data pe an sa avem un eveniment mai mare, mai oficial unde sa ne vedem / adunam toate fetele blogger ca sa ne cunoastem intre noi (fiindca sunt optimista ca vor mai aparea) si sa mai schimbam impresii / amintiri cele care deja ne cunoastem dar poate ne vedem rar.
Si separat ar fi buna si o intalnire mixta fete si baieti bloggeri constanteni ca sa se stinga animozitatile si sa putem deveni cu adevarat o comunitate.
A fost foarte bine gandit evenimentul: primire cu trandafiri albi, prezentarea fiecarei participante (n-am mai avut asa de multe emotii fata de TEDx, sau poate doar scena efectiva imi da emotii) si apoi au vorbit invitatii. Foarte interesante fiecare in parte, o sa pun cateva poze si voi mentiona acolo ce am retinut. Imi pare rau ca am ratat cateva prezentari fiindca m-a pocnit o criza de tuse (inca mai trag ponoasele dupa multa apa venetiana).
Eu le-am invitat pe fete sa participe la un Free Tour Constanta alaturi de mine si o sa ma tin de ele sa organizam o plimbare cat de curand.
La final  am primit diplome, muuulte atentii de la sponsori (pe care le-am detaliat separat) si ne-am indulcit cu produsele Miss Baker, care-s genial de bune, apropo. Canoli a fost preferatul meu si macarons pe locul 2.
credit foto: Radu Nicolescu
Intalnirea s-a incheiat cu o poza de grup pe terasa hotelului (postata mai sus) si o alta poza pe plaja cu unul din cadourile primite (pe care o astept cu nerabdare). Cadou de care eu sunt super incantanta este in cutia de mai jos (o sa vedeti in articol separat de ce).

credit foto: Urban Style
Am ramas cu un mic regret si un sfat pe care as vrea sa-l transmit fetelor: la multe din ele cand si-au prezentat blogul am auzit ca l-au inceput din plictiseala. NU!NU!NU! Nu suna bine. Adica e doar o distractie de moment din lipsa de altceva mai bun si daca apare altceva veti renunta la el? Sunt convinsa ca nu. Poate ca l-ati inceput din joaca si nestiind exact ce vreti sa faceti mai departe, dar daca ati continuat cu el inseamna ca joaca a devenit o pasiune careia i-ati dedicat resurse: timp, bani, energie si pasiunea de a scrie despre ceva. Conform unor studii plictiseala naste creativitate la copii, deci accept plictiseala ca motivare pentru un blog doar daca scrieti fictiune :)
Asta este un blog pentru mine si eu asa mi le prezint intotdeauna: am simtit ca am ceva de spus si am vrut sa o fac in online. Chiar daca initial m-au citit doar prietenii apropiati, sot, sora, frate, etc. Perseverand am devenit mai buna si mai citita.

Pozele mele sunt slabe comparativ cu cele oficiale dar va las mai jos o mica selectie. Si dupa foto, gasiti mai jos linkuri catre fiecare detaliu al evenimentului.
















Invitate:
- Ana Maria Tatucu - Beauty Barometer cu niste sfaturi pertinente despre cum e sa devii blogger si cand poate sa devina asta o slujba full time

- Laura Musuroaea - vlogger Youtube si intern Google. Ar trebui sa  aprofundez un pic problema asta cu video-blogul (poate il iau pe Alexe Andrei sa ma ajute cu sfaturi, ca tot am facut turul video cu el)

- Adelina Tocitu de la Radio Constanta (pe care o cunoscusem cu cateva zile inainte cand am fost la matinalul ei si am vorbit un pic despre SMS Bucuresti si despre Constanta) care ne-a povestit cum e la radio si proiectul ei de suflet Bratara de vacanta "copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta". Foarte frumos demersul, a crescut extraordinar in ultimii ani incat au ajuns la peste 100 000 de bratari pe vara (primul an a avut 2 500 de bratari, ca idee) si sper sa-i pot ajuta si eu cumva la vara.

- Oana Tinu - specialist in PR si comunicare care ne-a povestit putin din culisele organizarii unei colaborari intre o firma si un blogger.
- Izabela Stefan Iorga - si ea ne-a dat niste sfaturi bune pentru colaborarea bloggeri si firme, cu diferente intre sponsorizari si colaborari.

- make up artist Alex Dobre - iata ca am avut si un baiat care a vorbit, desi nici evenimentul per total nu a fost lipsit  de prezenta masculina

- Laura Bogorodea - semifinalista la Romanii au Talent si Romania Danseaza si specializata pe dans indian


- Oana Stan -  despre produsele Techir , din pacate aici "imi dregeam glasul" pe terasa fiindca mi-ar fi placut sa o ascult, dar din fericire am primit pliante de unde am mai putut gasi informatii
- Cristina Clenciu, antrenor fitness la Joy Aerobic care a insistat pe beneficiile miscarii zilnice si care datorita acestei intalniri s-a decis sa isi faca blog. Ii urez viata lunga :)


- Iulia Buciu de la Jiva Hair Boutique care ne-a adus in discutie un subiect un pic mai delicat al perucilor.


Un album foarte frumos gasiti la Simona Moon cu fotografii facute de sotul ei, Radu Nicolescu
A aparut si albumul fotografului oficial de la eveniment Daniel Andrei si e frumos, cum si banuiam ca va fi. Il am de mult in plan pentru o sedinta foto trash the dress cu rochia de mireasa. Ii vine si ei timpul :)
Video avem deja teaser de la partenerii oficiali Cinemaster.
Si un reportaj de la TV Neptun.
Au mai scris despre eveniment:
Simona Moon (deci sunt vazuta ca un mic pachet de energie? imi place! )
Adriana Melnic (sper ca esti mai bine)
KrmensLife
All About Make Up 
Make Me Up 
Let's be Goergeous
 Madalina Posh
Beauty Barometer
Si o mica perspectiva din spatele scenei de la organizatori - Homemade by Elena

3 comentarii:

  1. Inca am zambetul pe buze desi au trecut 2 zile de la intalnire!


    te pup,


    Simona Moon

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca data viitoare vom putea schimba mai multe cuvinte! :)

    P.S. Atunci cand prezinti orasul nostru la Constanta Free Tour, vorbesti si in engleza? Am cativa prieteni americani ce ar fi interesati de turul pe care il faci. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa ne mai vedem :)

      Daaa, fac si in engleza de cate ori e nevoie :)

      Ștergere