Translate

miercuri, 22 ianuarie 2014

Apus de noiembrie la mare

Am norocul sa stau la mare, astfel incat desi ne lipsesc parcurile sau spatiile verzi cel putin am garantata plimbarea pe plaja.
Mi-ma facut de ceva timp rutina ca in fiecare week-end sa ma plimb cat mai mult, nu ca in rest nu as merge pe jos (oricum folosesc transportul in comun, iar zona mea este in plin proces de reabiltare) dar in week-end imi aleg eu peisajul si ma plimb in asa fel incat sa ma satur si de pozat.
Eu nu-s fotograf, nici nu am pretentia asta, am o camera compacta si ma joc doar cu meniul ei.Si mi-e suficient.
Ador sa prind cate un apus, ma lasa fara cuvinte de fiecare data. Ma rog, si rasaritul ma lasa fara cuvinte, dar acolo emai greu cu trezitul si deplasatul, deci e mai rar :)
Iar acum daca tot apune mai repede m-am urcat frumos in autobuz si am pornit la drum. Mie imi place transportul in comun in genral, din fericire am rar parte de incidente neplacute, si ma distreaza sa studiez oamenii cand circul cu transportul in comun, imi place sa urmaresc grimase, actiuni, fete.
Aveam un baiat in fata, curat imbracat, doar mainile ii erau murdare, iar geanta de pe umar ponosita, dar totusi era scris cu markerul Armani. Si la plecare a vorbit pe limba lor cu niste fuste multe care coborau si ele cu un carut. Atata putea saracu'.
La capatul de linie al liniei 40 am luat-o frumos la pas pe langa hotelul Malibu in ideea de a face poze pescarusilor care se pregateau de somn. Si pentru prima data i-am vazut cum isi faceau toaleta in apa. Macar atata contact cu apa sa mai aiba si ei la cat de gunoieri au devenit.
Dupa vreo jumatate de ora am realizat ca iau apa la galosi si asa am devenit atenta si la mediul inconjurator ca sa descopar ca eram filata de dupa un stabilopod de un invidid cu o mana in zna prohabului.
Am decis ca voi vizita si altadata pescarusii si am preferat sa ma duc in zone populate de fiinte umane decente. Asa ca am ajuns pe malul lacului unde pescarii sunt inofensivi si tot raul a fost spre bine fiindca am prins apusul. Combinat si cu niscaiva nori nu are cum sa nu iasa o poza buna.
Eu nu editez pozele, in primul rand ca nu stiu si in al doilea rand nu stiu fiindca mi-e lene sa invat.Asa ca ma joc doar in modurile sunset si dusk/dawn.
Restul fotografiilor le puteti gasi pe pagina de Facebook Constanta Free Tour.
Si aici si un apus din oras, zona veche, Piata Ovidiu
Aici aveti tot albumul plimbarii din ziua respectiva. SAptamana urmatoare am ajuns iar in zona si aici aveti albumul lebedelor.
Voi mai reveni periodic cu fotografii locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu