Translate

marți, 14 ianuarie 2014

City Park Run - decembrie 2013

Stiti ca v-am mai povestit ca am mai ajuns la alegarile organizate de Sanasport, odata pe plaja si odata in jurul lacului din Parcul Tabacariei.
De data aceasta am ajuns la o competitie organizata de ei : City Park Run.


Si o sa incep cu felicitari pentru organizare. Apoi felicitari constantenilor care au venit in numar mare sa alerge. Ca idee, eu am avut numarul 267 iar sotul numarul 370 si am vazut chiar si numarul 410.

Marea majoritate au fost inscrisi la alergarea de 5 km. Aici aveti lista completa de inscrieri, dar stiu ca au venit si persoane care s-au inscris direct acolo. Aici aveti albumul oficial de la alergare. Aici pagina de Facebook. Si site-ul oficial. A mai scris despre competitie si impresii personale si joienegru. Aceeasi problema cu bidonul primit cadou am avut-o si eu :)

Acum a aparut si lista de timpi oficiali cu top 10 pentru toate categoriile. Eu am folosit una din aplicatiile detaliate in articolul meu despre aplicatii Blackberry - Sports Tracker - care s-a descurcat chiar foarte bine. Nu am reusit sa fac o salvare separata in jurnalul de activitati dar am dat print-screen activitatii. Mai folosesc si Endomondo, o sa-i dau o sansa noii versiuni cat de curand.

Per total eu sunt multumita de faptul ca am facut cursa pana la capat. Mai cu noroi, mai pe iarba, mai cu gropi, mai la pas sau cu oprit pentru poze (deh articolul avea nevoie) si am scos un timp de aprox 40 de minute. Am oprit un pic mai tarziu aplicatia, uitasem de ea si pana am stat la poza de final, pana am luat un pahar de ceva bautura energizanta imediat dupa, a mai trecut un minut, sau hai sa zicem maxim 2.
foto oficiala la sosire; eram sustinuta de sot, care ma astepta de 10 minute deja :)
Si cateva fotografii facute de mine.
incalzire
inscrieri
alinierea la start

cei mai varstnici participanti

s-a pornit

si asta inca era o portiune buna
asa era marcat drumul

am ocolit lacul

Si iar ne-am facut o promisiune (eu si sotul) ca vom iesi mai des la alergare, poate nu in Parcul Tabacariei ca avem de traversat buna parte din oras, dar avem un stadion peste drum de casa, doar sa ne dam la pace cu cainii paznici sau sa incercam parcul de la gara, la fel sa vedem cum stau la capitolul caini si iluminare, fiindca daca e sa o face seara avem nevoie de lumina, nu am chef sa fac pe viteaza. Sa vedem cat ne tinem de promisiune :)


2 comentarii:

  1. FRUMOS SUPERB ADEVARAT MAI CITIM SI MAI VEDEM SI ALTELE DECAT ,,DIVE'' SUFERINDE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha, multumesc, eu mi-s diva suferinda doar daca ma urc pe tocuri, am cateva perechi in care ma simt confortabil dar si pe alea pe termen scurt

      Ștergere